Közgyűlés 2016

Közgyűlés 2016

2016-08-08

Közgyűlés 2016

Kedves Egyesületi Tagok!

  1. október 8-án, szombaton 11 órától tartjuk az Obedience Hungary Team Sportegyesület éves rendes közgyűlését. Helyszín: Szarvas tanya (Portelek) Az egyesületi tagoknak regisztráció 10.30-tól. Minden érdeklődőt és kísérőt szeretettel várunk, de a napirendi pontokat elsősorban tagjainkkal vitatjuk meg, a szavazáson pedig kizárólag tagjaink vehetnek részt. 

 Napirendi pontok:

  1. 2016 évi pénzügyi beszámoló - döntést igényel
  2. 2016 évi versenyek, vizsgák értékelése - döntést igényel
  3. 2017 évi versenyek, vizsgák tervezése, előkészítése - döntést igényel
  4. Számviteli bizottsági tagok választása - döntést igényel
  5. Etikai kérdések - döntést igényel
  6. Egyéb kérdések - döntés nem hozható

A számviteli bizottság 3 tagról 1 főre csökkent, így 2 új tagot kell választanunk.

 A közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazásra jogosult tagok több, mint a fele, de legalább 50% plusz egy fő jelen van.

Ha a rendes tagok a közgyűlés szabályszerű összehívása ellenére sem jelennek meg határozatképes számban, akkor 2016. október 8., szombat, 11.30 órakor, azonos napirenddel újabb közgyűlést tartunk, amely a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

 Kérjük, hogy javaslataitokat az info@obedience.hu e-mail címre küldjétek el. A javasolt jelöltekre lehet majd szavazni. A közgyűlés előtt és után lehet terelni és ebédet is lehet rendelni. Az ebéd kétfogásos: 2300 Ft/fő. A terelés 3500 Ft. Szeptember közepén tesszük majd fel azt a táblázatot, ahol mindenki tudja jelezni hány főre kér ebédet és szeretne-e terelni.

Kérdéseiteket előre várjuk írásban az info@obedience.hu e-mail címre. 

Minden tagunk aktív részvételére számítunk és szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

Obedience Hungary Team SE