Magunkról

Magunkról

Obedience Hungary Team Sportegyesületet

Az Obedience Hungary Team Sportegyesületet alapítók mindannyian sok éve foglalkozunk különböző kutyás sportokkal és elkötelezett kutyások vagyunk. Mindannyian többféle sportágat kipróbáltunk és az Obedience sport mellett köteleztük el magunkat. A sportágnak komoly hagyományai vannak külföldön és az ott felhalmozott tapasztalatot szeretnénk itthon is hasznosítani.

Az Obedience sport nyitott bármilyen fajtájú és méretű kutya számára, nem szükséges törzskönyv a versenyeken, vizsgákon való részvételhez. Eszközigénye minimális és a kutya méretéhez igazítható. Az Obedience mentális kihívás és fizikai sport a kutyának és egy kihívást jelentő szórakoztató hobbi a gazdájának.

Célunk, hogy minél szélesebb körben ismertessük meg a sportágat Magyarországon. Szeretnénk, hogy a reményteljes utánpótlás hamarosan a nemzetközi versenyeken is számon tartott eredményekkel képviselje a hazánkat. Ennek érdekében kezdeményezzük a bírói képzést Magyarországon is, szemináriumokat, színvonalas versenyeket, vizsgákat és kupasorozatokat szervezünk. Minden verseny előtt edzés lehetőséget biztosítunk és igény szerint szakmai konzultációt.

Tagjaink között vannak válogatott versenyzők, akik az Agility, IPO és Obedience sportban kiemelkedő eredményeket értek el. Munkánkat segítik biológus, etológus, állatorvos, segítő kutya kiképző tagjaink, akik saját szakmájukban szerzett tudásukkal támogatnak bennünket.

Az eredményekre koncentrálás során nem feledkezünk meg arról, hogy kutyáinknak ez a komoly munka játék legyen és élvezetes időtöltés a gazdival.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az egyesületünkbe!

Obedience Hungary Team

Levelezési cím: 2336 Dunavarsány, Gömöry Ferenc u.8.
Telefonszám: +36 20 312-8906
E-mail: info [KUKAC] obedience.hu
Számlavezető pénzintézet: Takarékbank Zrt
Számlaszám: 73600149-11126809
Számlatulajdonos: Obedience Hungary Team Sportegyesület
Adószám: 18522251-1-43