Kedves Mindenki!

2022. április 2-án Rally Obedience Szabályzatismertető előadást és Vizsgaszituációs tréninget tartunk próbabírálattal, a Hajógyári Kutyasuliban. (1033 Budapest, Hajógyári-sziget hrsz. 23796/58) https://www.google.com/…/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1…

A két esemény ugyanazon a napon, de különböző időpontokban lesz megtartva. Először a Szabályzatismertető előadás kerül megrendezésre, ami délelőtt 10 órától 12 óráig tart, a Kezdő, 1 szint, Junior és Senior kategóriákban. A létszám korlátozott lesz a terem befogadóképessége miatt.

Előadó Szerémy Tamás – Rally Obedience edző, bíró, az FCI Rally Obedience bírói munkacsoportjának a titkáraA Szabályzatismertető előadásról egyesületi oklevelet adunk.

———————————————————————————————————————————————————

Miután az előadás lement, ebédszünetet tartunk, ami előreláthatóan 12-13 óra között lesz. A Hajógyári Kutyasuli mellett, a Honvéd – Domino Kajak – Kenu szakosztályának büféje szeretettel vár Titeket.
Térkép: https://www.google.com/…/data=!4m13!4m12!1m5!1m1…

———————————————————————————————————————————————————

13 órától pedig vizsgaszituációs tréninggel folytatjuk napunkat. A vizsgaszituáció nem számít versenynek, nem kell hozzá teljesítménykönyv. A tréning alatt folyamatosan lehet jutalmazni a pályán. A vizsgaszituációs tréning 2 pályán fog zajlani, az egyiken Kezdő és Junior, a másik pályán RO1, RO2 és Senior osztályok fognak gyakorolni. RO3 nem lesz!

A tréning egy remek lehetőség a következő héten (április 9-én) megrendezésre kerülő I. Hajógyári-sziget Kupa előtt.

A próbabírálatot három tapasztalt RO bíró Matlári Mónika, Tanoss Eszter és Szerémy Tamás fogja pontozni és értékelni.


Árak:
• Szabályzatismertető előadás 10.000 Ft
• Vizsgaszituációs tréning próbabírálattal 5.000 Ft
• Ha mindkettőn szeretnél részt venni, akkor csak 12.000 Ft
Természetesen tagjainknak most is 1.000 Ft kedvezményt biztosítunk. Fizetni a helyszínen kell majd és kérünk Titeket, hogy előre kiszámolt pénzzel érkezzetek.


Nevezési link:
https://forms.gle/eWEvKixH7S84xqNy8

Fontos! Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.


Várunk mindenkit szeretettel!

Obedience Hungary Team Sportegyesület