Kedves Rallysok!

Az elmúlt hétvégén nagyszerű hangulatban zajlott le az Obedience Hungary Team rendezésében a Rally Obedience II. Dogsport Inárcs Kupa!

A RO junior, RO kezdő, RO senior és RO1-2-3 osztályokban 53 páros versenyzett a szokásoknak megfelelően, párhuzamosan két pályán.

Gratulálunk minden versenyzőnek, igazán mindenki kitett magáért, szép pályamunkákat láthattunk (a nagy meleg ellenére is).

Köszönjük a teljesítménybírók, Eszter Tanoss (aki ezen a versenyen debütált bíróként), Móni Szőcs (RO senior, RO1-2-3 osztályok) és a segédbírók, Matlári Mónika, Flora Kalman és Tamás Szerémy egész napos munkáját, valamint a korrekt, építő bírálatokat.

A verseny nem valósulhatott volna meg az Obedience Hungary Team Sportegyesület tagjainak közreműködése és segítsége nélkül! Gonda Zsanett, Mercédesz Kis, Turbucz M. Kitti, Gellért Gyurkó, Tamás Neisz és Béla Urszó nagyon köszönjük szervezett, pontos munkátokat!

Köszönjük szépen a felbecsülhetetlen munkát és a szép emléklapokat Timi Simon-nak, a szuper ajándékokat Szandra Boronyák-nak és a Peak Creative-nak, valamint a csodálatos fényképeket Marietta Bitó-nak.

A verseny helyszíne is tökéletes volt, köszönjük Éva Pataki-nak (Dogsport Inárcs), hogy itt lehettünk!

Obedience Hungary Team