II. Rally Obedience Országos Bajnokság, 2022. október 9., Tárnok

Szebb és ideálisabb időjárást nem is kívánhattunk volna az idei Rally Obedience Országos Bajnokság idejére, a nap gyönyörűen sütött, nem volt túl meleg, épp megfelelő volt a versenyzéshez. Öröm volt látni, hogy hónapról-hónapra mekkora fejlődésen mentek át, ami természetesen tükröződött a pontszámokban is.

Már tavaly is nagyon sokan (60) neveztetek a bajnokságra, idén azonban tényleg rekordot döntöttünk, ugyanis összesen 79 fő jelezte részvételi szándékát.

Higgyétek el, nagyon örülünk neki, mert egyrészt egy visszaigazolás is arra vonatkozóan, hogy milyen sokan szeretitek a Rally Obedience-t, másrészt kitűnően jelzi a sport fejlődését.

Gratulálunk mindenkinek az eredményekhez, nagyon szép munkákat láthattunk! ❤️

Az RO1, RO2 és RO3 osztályokban Petra Nossian (AT) – Nemzetközi Obedience és Rally Obedience bírónő bírált, míg a junior, kezdő és a senior osztályokban Matlári Mónika és Szerémy Tamás bírálta a pályamunkákat.

Köszönjük a korrekt bírálatokat Petra Nossian-nak, Matlári Mónika-nak és Szerémy Tamásnak, a segédbíróknak, Bihari Anikó-nak, Csiszár Enikőnek, Tanoss Eszternek és Varga-Molnár Orsolyának, a segítőkész, kitartó munkát az összes háttérben dolgozó egyesületi tagunknak Gonda Zsanettnek, Mercédesz Kis-nek, az informatikusainknak Gellért Gyurkó-nak és Molnár Olivér-nek a felbecsülhetetlen munkát és a szép emléklapokat Simon Timinek, a szuper fotókat Marietta Bitó-nak és a videót Márk Ujvárosi-nak.

Köszönjük Szoboszlay Erikának és a Kraft SE-nek, hogy biztosította a helyszínt a rendezvényhez.

A következő megmérettetés a Winter Cup lesz 2022. december 4-én, vasárnap a DogFlow Arena-ban.

Obedience Hungary Team Sportegyesület