Kedves Rallysok! ✨

Újabb rallys rendezvényre invitálunk Titeket, melyet az Obedience Hungary Team Sportegyesület szervez.

A rendezvény témája mi más is lehetne, mint az idén érvénybe lépő elit osztály szabályzata.

A szemináriumra Petra Nossian (AT) Nemzetközi Obedience és Rally Obedience bírónőt kértük fel, akit már jól ismerhettek, mert már többször látogatott el kishazánkba az Obedience Hungary Team meghívására. Petra az osztrák Rally Obedience Sportbizottság tagja, valamint az FCI Rally Obedience Sportbizottságában is tevékenyen részt vesz. Ezúton is hálásan köszönjük Petrának, hogy újra elfogadta a meghívásunkat!!!! ❤

ℹ️  A szemináriumra ez alkalommal most kifejezetten az Obedience Hungary Team tagjainak szeretnénk előny biztosítani, mégpedig olyan formában, hogy az eseményre a tagjaink jelentkezése prioritást fog élvezni. Ha (a tagjainkkal) betelt a tervezett létszám, akkor a várólistán lévő személyeknek fogunk lehetőséget biztosítani a szemináriumon való részvételre.

Az esemény részletei:

🔴 Előadó: Petra Nossian (AT) Nemzetközi Obedience és Rally Obedience bírónő

🔵 Szakmai segítők: Szerémy Tamás – az FCI Rally Obedience Sportbizottságának alelnöke, Rally Obedience edző, bíró, valamint Urszó Béla – az Obedience Hungary Team Sportegyesület elnöke, Obedience edző, Obedience nemzetközi bíró.

👉 Téma: RO FCI nemzetközi osztály

📍 Helyszín: GKSK – Gödöllői Kutyasport Központ (2100 Gödöllő, Kőrösi Csoma Sándor u. vége.) https://goo.gl/maps/Kv2hpxNGXRkhx6qd7 A helyszín biztosítását ezúton is köszönjük a GKSK-nak és Halász Árpádnak.

📆 Időpont: 2024. április 28. (vasárnap) 8:30-tól kb. 15:30-ig.

Kiknek ajánljuk?

• versenyzőknek

• újoncoknak, akik most ismerkednek a sporttal

• trénereknek

• kutyaiskoláknak

🗣 Az előadás német nyelven lesz magyar tolmáccsal, a tolmácsunk a kiváló és tapasztalt Daniel Holländer lesz.

💵 Az esemény díja egyesületi tagjainknak 8.000 Ft, nem tagoknak 10.000 Ft. – mindkét esetben helyszínen fizetve.

⏳ Jelentkezési határidő: 2024. április 26. (este 8 óra) 🕗

➡️ Jelentkezési űrlap – egyesületi tagjainknak: https://forms.gle/ghjw9kxKnaNie7j56

➡️ Jelentkezési űrlap – nem tagoknak (várólista): https://forms.gle/vChqAc4Hw6vDKTjD9

Bárki jöhet kutyával, vagy anélkül, nincs külön kutyás részvétel, a gyakorlati bemutató random történik.

A programot regisztrációval indítjuk, ami reggel 8.30 és 9 óra között lesz a faházban, az előadás pedig 9 órakor fog kezdődni, szintén a faházban. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a faház befogadóképessége véges, maximum 45 fő, ezért érdemes minél gyorsabban jelentkezni az előadásra. Az elméleti rész kb. 12 óráig fog tartani, 12-13 óra között ebédszünetet tartunk és kb. 13 órától gyakorlati előadás lesz a Boglárka réten, kutyás felvezetőkkel.

Jelentkezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Obedience Hungary Team Sportegyesület