Fantasztikus hétvégén vagyunk túl, lezajlott az Obedience Hungary Team kétnapos rendezvénye. Szombaton az Obedience-eseknek szurkolhattunk, ahol nagyon szép eredmények születtek, vasárnap pedig a lelkes Rally obedience-esek versenyeztek. A zord, esős időjárás sem befolyásolt senkit abban, hogy mindenki teljes erőbedobással lépjen pályára.
Mind a két nap gyönyörű munkákat láthattunk, GRATULÁLUNK MINDENKINEK!

Köszönjük a kétnapos helytállást és a korrekt bírálatokat Hédi Huczka-nak, Matlári Mónika-nak, Kata Szegő-nek, Tamás Szerémy-nek és Béla Urszó-nak, a segédbíróknak Móni Szőcs-nek, Alexandra Szulimán-nak és Levente Ludányi-nak, az Obedience Hungary Team SE tagjainak Nóra Károlyfi-nak, Rakamazi Adrienn-nek, Judit Kiss-nek, Ágnes Molnár-nak, Tamás Neisz-nek, Zoltán Hradek-nek a rendezvények gördülékeny lebonyolítását, az informatikusainknak Gellért Gyurkó-nak és Molnár Olivér-nek, valamint a szép emléklapokat Timi Simon-nak.
Nagyon köszönjük Éva Pataki-nak (Dogsport Inárcs) a vendéglátást és a remek pályát.

Aki esetleg lemaradt akár az Obedience vizsgáról, akár a Rally versenyről, azok se csüggedjenek, mert lesznek még idén Obedience Hungary Team által szervezett események, amelyekről a közeljövőben majd tájékoztatunk titeket.

Obedience Hungary Team SE