Ismét egy nagyszerű versenyen vagyunk túl!

Október 2-án szombaton, az Obedience Hungary Team rendezésében került sor a 2021. évi Magyar Obedience Országos Bajnokságra. A verseny előtti napon az Obedience Hungary Team szakemberei előkészítették mindhárom pályát, amelyet a bajnokságra érkezett nemzetközi bíró, Doro Seidenschmiedt meg is tekintett. A bírónő a párhuzamos lebonyolítási rendszert nagyon megdicsérte, a verseny szervezését nemzetközi szintűnek értékelte.

Az Országos Bajnokság 37 indulója OBED kezdő, 1-es és 2-es osztályokban mérettette meg magát. Nagyon szép pályamunkákat láthattunk és ennek megfelelően kiváló eredmények születtek.

Gratulálunk a helyezetteknek és természetesen minden indulónak! Nagyon köszönjük a korrekt bíráskodást a verseny bíráinak, Doro Seidenschmiedt-nek (OBED 2), Alexandra Szulimán-nak (OBED 1) és Árpád Halász-nak (OBED kezdő), a segédbíróknak, Judit Erdélyi-nek, Levente Ludányi-nak és Béla Urszó-nak, a segítőkész, kitartó munkát az összes háttérben dolgozó egyesületi tagunknak Móni Szőcs-nek, Kata Szegő-nek, Gonda Zsanett-nek, Tamás Neisz-nek, az informatikusainknak Gellért Gyurkó-nak és Molnár Olivér-nek, a felbecsülhetetlen munkát és a szép emléklapokat Timi Simon-nak, valamint a szuper ajándékokat a Peak Creative-nak!
Köszönjük a KRAFT SE-nek, hogy biztosította a helyszínt a rendezvényhez.

Obedience Hungary Team