II. Rally Obedience Országos Bajnokság, 2021. szeptember 4., Tárnok

Fantasztikus nap, egy szenzációs versennyel, az Obedience Hungary Team szervezésében ma zajlott le a II. Rally Obedience Országos Bajnokság. A gyönyörű őszi idő és a tárnoki pálya kedvező feltételeket biztosítottak ehhez a kiváló versenyhez. Az RO1, RO2 és RO3 osztályokban a bíráskodást a neves külföldi bíró, Gerlinde Österreicher vállalta magára, míg a junior, kezdő és a senior osztályokban Matlári Mónika bírálta a pályamunkákat.

Olyan jó, hogy ilyen sokan eljöttetek – több mint 60 induló! – és megmutattátok, ki hol tart a munkában. Csodálatos volt látni, mennyit fejlődtetek az elmúlt év során, ami természetesen tükröződött a pontszámokban is. Örvendetes, hogy már RO2-ben és RO3-ban is szép számú induló volt, ami kitűnően jelzi a sport fejlődését! Ráadásul, nagyon jó közösség fejlődik – olyan jó ezt látni –, szurkolunk, drukkolunk egymásnak, egymásért! Reméljük, hogy az Obedience Hungary Team Sportegyesület által szervezett, és a jövőben szervezendő versenyek hozzá tudtak, tudnak járulni a közösség további fejlődéséhez.

II. Rally Obedience Országos Bajnokságon hagyományt teremtve, első alkalommal külön is díjaztuk a magyar fajtákat, reméljük, ezzel is hozzá tudunk járulni gyönyörű és értékes fajták megőrzéséhez, terjedéséhez.

Gratulálunk mindenkinek az eredményekhez, nagyon szép munkákat láthattunk!Köszönjük a korrekt bírálatokat Gerlinde Österreicher-nek és Matlári Mónika-nak, a segédbíróknak, Ágnes Molnár-nak, Móni Szőcs-nek, Tamás Szerémy-nek és Béla Urszó-nak, a segítőkész, kitartó munkát az összes háttérben dolgozó egyesületi tagunknak Rakamazi Adrienn-nek, Nóra Károlyfi-nak, Gonda Zsanett-nek, Lajosné Hőgye Ildikónak, Tamás Neisz-nek, Levente Ludányi-nak, az informatikusunknak Gellért Gyurkó-nak, a felbecsülhetetlen munkát és a szép emléklapokat Timi Simon-nak, valamint a fényképeket Vereckei Zsanettnek.
Köszönjük a KRAFT SE-nek, hogy biztosította a helyszínt a rendezvényhez.

Obedience Hungary Team