Tartalmas és örömteli decemberi hétvégénk volt! Az Obedience Hungary Team SE szervezésében 2021. utolsó jelentős rally obedience eseménye, a Rally Obedience Winter Cup versenyen mérhettétek össze tudásotokat.

Igazi 21. századi rendezvénynek adott otthont a DogFlow Aréna gyönyörű és minden igényt kielégítő csarnoka. A verseny két pályán párhuzamosan zajlott, a kezdő és a senior osztályban digitális időmérő berendezés is rendelkezésünkre állt. Sokan, több mint 60-an jelentkeztetek, így igazán színvonalas versenyünk volt!

Gratulálunk minden versenyző párosunknak, nagyszerű érzés volt látni kiváló pályamunkáitokat!

Mindig különleges élmény a „régi motorosok” mellett szép számban induló új versenyzők teljesítményét figyelni, ami nagy örömünkre, a Rally Obedience sport dinamikus fejlődését jelzi! Egyre többen – formálódó és már kiforrt – csapatok tagjaiként, közösségként vettetek, vesztek részt a versenyeken, szurkoltok egymásnak. A versenyzők mellett, essen szó a versenyzők felkészülését segítő, háttérben dolgozó kutyaiskolai oktatókról, Rally Obedience trénerekről is. Nagy-nagy köszönet a munkátokért! Azzal, hogy a Rally Obedience-t országszerte beépítitek kutyaiskolai képzési kínálatotokba, vezetitek, irányítjátok a versenyzők felkészülését, kiemelkedő szerepet játszotok e „kutya- és emberbarát” sport elterjedésében, a versenyzők tudásának és ezáltal a versenyek színvonalának folyamatos fejlődésében.

Nagyon köszönjük a korrekt bíráskodást a verseny bíráinak, Matlári Mónika-nak és Szerémy Tamásnak, a segédbíróknak, Dancsó Ágnesnek, Molnár Ágnesnek, Takó-Somfai Emese-nek és Béla Urszó-nak, a segítőkész, kitartó munkát az összes háttérben dolgozó egyesületi tagunknak Gonda Zsanett-nek, Timi Bálint Törzsök-nek, az informatikusainknak Gellért Gyurkó-nak és Molnár Olivér-nek, a felbecsülhetetlen munkát és a szép emléklapokat Timi Simon-nak, valamint a szuper ajándékokat Szandra Boronyák-nak és a Peak Creative-nak!
Köszönjük a DogFlow Arénának hogy biztosította a helyszínt a rendezvényhez és Bitó Mariettának a szuper fotókat!

Obedience Hungary Team

A versenyfotókról további képeket az alábbi linken lehet böngészni: https://lelekszarny.pixieset.com/wintercup/