Kedves Obedience Hungary Team SE Támogatói Tagok és Leendő Támogatói Tagok!

Elkezdődött a 2022-es év támogatói tagsági díjának befizetése. Az éves tagdíj 10.000 Ft, ebben benne van a MEOESZ tagkártya díja is.

Számlaszám: 73600149-11126809
Számlavezető pénzintézet: TAKARÉKBANK Zrt.
Számlatulajdonos: Obedience Hungary Team Sportegyesület
Adószám: 18522251-1-42

Aki kér tagkártyát is, az az átutalásnál a közleményben jelezze (pl. tagdíj + MEOESZ kártya).

Csak az kérjen tagkártyát, akinek szüksége van rá, pl. kiállításokon vesz részt, agility versenyekre jár, stb.

Ha valakinek a tavalyihoz képest változtak az adatai (név, cím, e-mail cím, telefonszám) kérjük, a kutyagh@gmail.com e-mail címre jelezze.
A tavalyihoz hasonlóan a kártya nem papír alapú lesz, hanem PDF formátumban lesz elérhető, amit a tagok maguk tudnak aktiválni, amennyiben regisztráltak a MEOE Szövetség online rendszerében.

Új belépők a tagfelvételt és a tagkártyát az alábbi linken tudják kérni: https://forms.gle/CxWeSd2kyccBUYuJA

A régi tagoknak elég átutalni a tagdíjat. A közleménybe írjátok be, hogy tagdíj, ha kértek Szövetségi tagkártyát, akkor azt is (tagdíj + MEOESZ).

Ha bármi kérdés merülne fel, akkor kérlek titeket, hogy az obedience.hungaryteam@gmail.com e-mail címen jelezzétek.

Ezenkívül, ahogy azt már korábban jeleztük, a jövőben nem az Egyesület, hanem a saját döntése alapján a MEOE Szövetség szervezi a hazai obedience sportot.

Ezért a Magyarországon „elismert Obedience versenyzési szakemberekből” létrehozta az Obedience Sportbizottságot, melynek feladata, „hogy összefogja az obedience versenyt rendező szervezetek munkáját, szervezi, ellenőrzi és irányítja a hazai versenyeket és vizsgákat”. (Forrás: a 2021. augusztus 19. napjától hatályos MEOESZ Obedience Sportbizottság Működési Szabályzata)

A Sportbizottságban dolgozó felsorolt obedience versenyzési szakembereket az alábbi egyesületek delegálták:

– Pap Réka, Hungária Malinois Club
– Bán Bea, Magyarországi Hovawart Ebtenyésztők Országos Egyesülete
– Varga-Kiss Anikó, Soproni Sport és Hobbikutyások Egyesülete

Az Obedience Hungary Team SE 2022-ben nem tart Obedience vizsgát és versenyt. Az egyesület kizárólag RALLY OBEDIENCE VERSENYEKET FOG RENDEZNI, valamint előadásokat, szemináriumokat és vizsgaszituációs tréningeket.

Egyesületi tagjainknak minden általunk rendezett verseny nevezési díjából 1000 forint kedvezményt adunk. Egyéb más egyesületünk által rendezett előadásokból / szemináriumokból / vizsgaszituációs tréningekből 15% kedvezményt biztosítunk.Köszönjük a bizalmat!

Obedience Hungary Team Sportegyesület