Rally Obedience – I. Hajógyári-sziget Kupa

Kedves Sporttársunk!

 

2022. április 9-én lesz az idei év első szabadtéri Rally versenye, a Rally Obedience – I. Hajógyári-sziget Kupa, az Obedience Hungary Team Sportegyesület szervezésben. A rendezvény a Tükör Módszer új kutyaiskolájában (1033 Budapest, Hajógyári-sziget hrsz. 23796/58) kerül megrendezésre.
https://www.google.com/…/data=!4m5!3m4!1s0x0....

A 2021 tavaszán nyílt Hajógyári Kutyasuli gyönyörű környezetben, a Duna ölelésében, több mint egy hektáron helyezkedik el, melyen 9 pálya áll rendelkezésre a sportolni és tanulni vágyók számára. A Kutyasuli területén lehetőség van parkolásra.

 

Minden osztályba lehet jelentkezni (RO Junior, RO Senior, RO Kezdő, RO 1-2-3), és mindenkit arra buzdítunk, hogy mihamarabb adja le a nevezését, mert a létszám korlátozott. Az eseményen fajtatiszta, keverék és ivartalanított kutyával is részt lehet venni, a lényeg, hogy a kutya életkora legalább 12 hónap legyen.

 

Nevezni április 1-ig az alábbi linken lehet:
https://forms.gle/yQmeyjBrbhTpjvUM7

 Bírók: Matlári Mónika (RO junior, RO senior, RO kezdő), Szerémy Tamás (RO1, RO2, RO3)

 

NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK

 

Nevezési díj: 9.000 Ft, amit kérünk, hogy a nevezéssel egyidőben utaljatok át az Egyesület számlaszámára. Helyszíni fizetésre nem lesz lehetőség. Egyesületi tagjainknak a verseny nevezési díjából 1000 forint kedvezményt adunk.

 

A nevezés lemondásához kérjük, hogy a kutyagh@gmail.com küldjetek egy levelet, és abban írjátok meg a kutyátok nevét, és hogy melyik szinten indultatok volna.

• Számlavezető pénzintézet: TAKARÉKBANK Zrt.
• Számlaszám: 73600149-11126809
• Adószám: 18522251-1-42
• Számlatulajdonos: Obedience Hungary Team SE
• Közlemény rovat: „Résztvevő neve – Hajógyári-sziget Kupa”

 

A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet. Ne felejtsétek, hogy az új teljesítménykönyvet már nem az Egyesületünk intézi, hanem mindenkinek saját magának kell gondoskodnia róla a MEOE Szövetségen keresztül.

 

Az ügyintézés módjairól az alábbi linken tudtok tájékozódni:
A letölthető nyomtatványokat pedig itt találjátok:
Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a versenyre.

Ezenkívül a rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal.

 

Figyelem!!! Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja. Ezenkívül a nevezéseddel hozzájárulsz ahhoz is, hogy a neved, kutyád neve/chipszáma/fajtája, pontszámod, eredményed, helyezésed, minősítésed, kutyaiskolád neve nyilvánosan megjelenjen.

 

A rendezvényre nézőket is szívesen látunk, nekik a belépés ingyenes.

Kérünk mindenkit a sportszerű magatart

A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Sikeres felkészülést kívánunk!

 

Obedience Hungary Team Sportegyesület