Sziasztok!

Szombaton, 2022. április 9-én a kellemetlen időjárás ellenére, jó sokan gyűltünk össze a Hajógyári Kutyaiskolában. Az okot a Rally Obedience I. Hajógyári-sziget Kupa elnevezésű verseny szolgáltatta. Diego, a viharciklon hiába zúdított ránk özönvizet és hozott viharos erejű, időnként tábla borogató szelet, mindannyian kitartottunk és egy nagyon sikeres versenynek lehettünk a részesei, szervezőként és versenyzőként.

Az előzetesen regisztrált résztvevők túlnyomó többségét nem riasztotta el a kedvezőtlen időjárás, közel 80 induló mérte össze tudását. Külön öröm volt, hogy nagyon sok új párossal találkozhattunk a kezdő osztályban! Ez is jelzi, milyen dinamikusan fejlődik a Rally Obedience sport. Gratulálunk minden résztvevőnek, szép pályamunkákat láthattunk!

A verseny két pályán, párhuzamosan zajlott, az első pálya a junioroké és a kezdőké volt, míg a másodikon a felsőbb osztályok mutatták meg, mit tudnak. Köszönjük a kiváló pályákat és a korrekt bírálatokat a Kupa két bírójának, Matlári Mónika-nak (RO kezdő és RO junior kezdő) és Tamás Szerémy-nek (RO senior, RO1, RO2 és RO3)! Nagy köszönet illeti munkájukért a verseny segédbíróit, Ágnes Dancsó-t, Takó-Somfai Emese-t, Béla Urszó-t és az Obedience Hungary Team SE azon tagjait,Gonda Zsanett-et, Kis Mercédeszt, Ágnes Molnár-t, Turbucz M. Kitti-t, Bihari Anikó-t és Molnár Olivér-t, akik a verseny szervezésében és lebonyolításában részt vettek.

Köszönjük szépen a felbecsülhetetlen munkát és a szép emléklapokat Timi Simon-nak, a szuper ajándékokat Szandra Boronyák-nak és a Peak Creative-nak, valamint a fényképeket Marietta Bitó-nak.Nagyon köszönjük az együttműködést Zsuzsa Csörgei-nek és Judit Damásdi-nak, valamint a Hajógyári Kutyaiskolának, hogy a verseny számára biztosították a helyszínt!

Obedience Hungary Team