A verseny szervezője a Magyarországi Hovawart Ebtenyésztők Országos Egyesülete (MHEOE), az esemény lebonyolítására pedig az Obedience Hungary Team Sportegyesületet kértük fel.

Időpont: 2022. november 5.

A versenyt a MEOE Szövetség által elismert hivatalos Obedience teljesítménybírók fogják bírálni, a MEOE Szövetség által elfogadott szabályzat szerint. https://obedience.hu/szabalyzatok/

Bírók:

· Petra Nossian (AT) – Nemzetközi Obedience és Rally Obedience bírónő

· Szegő Kata – MEOE Szövetség által elismert hivatalos bírónő

A verseny több pályán zajlik majd párhuzamosan. Minden osztályba lehet jelentkezni (OBED Kezdő, OBED 1, OBED 2, OBED 3), de a nevezés korlátozott számú lesz. A bajnokság minden kutyafajta számára nyitott lesz, fajtatiszta, ivartalanított, keverék kutyával is részt lehet venni az eseményen.

A verseny végén minden osztály első három helyezettjét kupával díjazzuk, valamint rozettát és emléklapot is kapnak a helyezettek. Minden résztvevő névre szóló emléklapot kap.

——————————————————————————-

NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK

A nevezési díj: MEOE szövetségi tagoknak 5.000 Ft, nem tagoknak 10.000 Ft.

Nevezés: 2022. szeptember 19-től 2022. október 21-ig.

Regisztrációs űrlap: 2022. szeptember 19-től lesz elérhető.

A nevezéssel egy időben kérjük, hogy annak díját is utaljátok át, helyszíni fizetésre nem lesz lehetőség! A nevezés egyben fizetési kötelezettséggel is jár. Nevezés lemondását a nevezési határidő végéig tudjuk elfogadni, az utána beérkezett lemondások nevezési díját nem utaljuk vissza.

A nevezés lemondásához kérjük, hogy a kutyagh@gmail.com e-mail címre küldjetek egy levelet, és abban írjátok meg a kutyátok nevét, és hogy melyik szinten indultatok volna.

· Számlavezető pénzintézet: TAKARÉKBANK

· Számlaszám: 73600149-10000513

· Számlatulajdonos: MHEOE

· Közlemény rovat: „Résztvevő neve – Obedience Hungary Open”

A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet. Akinek nincs teljesítménykönyve, annak saját magának kell gondoskodnia róla a MEOE Szövetségen keresztül.

Az ügyintézés módjairól az alábbi linken tudtok tájékozódni:

http://www.kennelclub.hu/index.php?link=teljesitmenyfuzet…

A letölthető nyomtatványokat pedig itt találjátok:

https://www.kennelclub.hu/index.php…

Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a bajnokságra.

A rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal.

Figyelem!!! Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt a Magyarországi Hovawart Ebtenyésztők Országos Egyesülete és az Obedience Hungary Team Sportegyesület megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket a Magyarországi Hovawart Ebtenyésztők Országos Egyesülete a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

Kérünk mindenkit a sportszerű magatartás betartására.

A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Sikeres felkészülést kívánunk!

Magyarországi Hovawart Ebtenyésztők Országos Egyesülete
Obedience Hungary Team Sportegyesület