Kedves Rallysok!

Gerlinde Österreicher (AT) Nemzetközi Obedience és Rally Obedience bírónő – az Obedience Hungary Team meghívására – Magyarországra látogat, hogy az idei évtől érvénybe lépő nemzeti Rally Obedience szabályzatváltozásról tartson nekünk előadást.

Gerlinde a bírói tevékenysége mellett mind a négy kutyájával aktívan versenyez, számos kutyás sportban kitűnő eredményeket ért el, valamint az új Rally Obedience szabályzat kidolgozásán is tevékenyen részt vett. Széleskörű tudásával és szakmai tapasztalatával biztosak lehetünk benne, hogy hiteles és pontos válaszokat fogunk kapni a kérdéseinkre.

• Időpont: 2023. április 1. (szombat) 10-16 óráig – közben lesz egy 40 perces ebédidő
• Helyszín: DogFlow Arena (2092 Budakeszi, Futrinka 7.)
https://maps.app.goo.gl/xs1BHDFGh4Jg7T7j8
• Árak: Obedience Hungary Team SE tagoknak 5.000 Ft, nem tagoknak 9.000 Ft – mindkét esetben helyszínen fizetve
• Egyesületi tagjaink közül a bíróknak, segédbíróknak (akik az elmúlt évben részt vállaltak az egyesületünk által lebonyolított rendezvényeinken) = INGYENES A RÉSZVÉTEL
• Regisztrációs űrlap: https://forms.gle/9rAgWVY2M8G4jW599
• Jelentkezési határidő: 2023. március 25.

Az előadás szakmai segítői Urszó Béla – az Obedience Hungary Team Sportegyesület elnöke, Obedience edző, Obedience nemzetközi bíró, valamint Szerémy Tamás – Rally Obedience edző, bíró, az FCI Rally Obedience bírói munkacsoportjának a titkára lesznek.

Elméleti előadással kezdünk, ami a csarnok előadótermében lesz, ebédszünet után a gyakorlati rész a szabadtéri füves pályán lesz megtartva. Az előadás magyar nyelvű tolmácsa a kiváló és tapasztalt Daniel Holländer lesz, aki már évek óta tolmácsolja felénk az elhangzottakat. Ülőalkalmatosságot, jegyzetfüzetet, tollat hozzatok!

A kutyákat a környéken lehet sétáltatni. Azt kérjük, hogy a Futrinka utca végén jobbra forduljanak a kutyasétáltatók. A kutyakakit mindenhol, így a mezőkön is össze kell szedni. Parkolni kizárólag az utak mentén lehet. A környező mezők, telkek magánterületek, így aki odaáll, az birtokháborítást követ el. Kérünk mindenkit a DogFlow Arena házirendjének https://www.dogflow.hu/h%C3%A1zirend maradéktalan betartására.

Jelentkezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

Az eseményt rossz idő esetén is megtartjuk.
A változtatás jogát fenntartjuk!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Obedience Hungary Team SE