Sziasztok,

Nagyon hálásak vagyunk Urszó Bélának, hogy lehetőséget adott nekünk, hogy a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság nevében ott lehessünk a versenyen. Engedjétek hát meg, hogy pár szóban bemutassuk magunkat.

Társaságunk 2009-ben alakult, mely során az tűzte ki fő célul, hogy segítsen a mozgásában korlátozott, mozgató rendszerében sérült kutyáknak, és egyéb kisállatoknak.

Ez a sérülés adódhat egy balesetből, vagy akár lehet genetikai hátterű is, amely akár érintheti a mozgatórendszert, de lehet neurológiai hátterű is. Minden esetben szakorvossal konzultálva, az ő diagnózisát és iránymutatását követve javaslunk egy személyre szóló terápiát a kis pácienseknek.

De nem áll itt meg a terápia fontossága!

Mert véleményünk szerint a prevenció egyre nagyobb hangsúlyt kell hogy kapjon!

És itt jönnek képbe a fantasztikus teljesítményű sport- és munkakutyák, akiknél a fizioterápia egy kulcs ahhoz, hogy minél tovább tudjanak aktívak és egészségesek maradni a mozgató-, és tartó rendszerükben, minél tovább működjenek jól az ízületeik, minél kevesebb legyen az izmok mikrosérülése, illetve a szalagok, inak is minél jobban terhelhetőek legyenek. Napjainkban egyre több gazdi látja a fizioterápia fontosságát, és fordulnak hozzánk az orvosi kezelések mellett segítségért.

Az eseményen tehát mi is jelen leszünk, kihelyezett standunknál sok szeretettel várjuk a kedves gazdikat és kutyusokat, mely során szívesen adunk egy-két tippet a mindennapi mozgáshoz, bemelegítéshez, vagy akár mutatunk egy rövid kis levezető nyújtást is. Továbbá örömmel válaszolunk minden egyéni kérdésre. 🐶🐱🐾🐾

———————————————————————————————————————————————————

Kedves Rally Obedience-esek!

Köszöjük szépen, hogy ott lehettünk a hétvégi versenyeteken, remek volt találkozni ennyi kedves emberrel és ügyes kutyussal. Fogadjátok kis összefoglalónkat.

A videót itt találjátok: https://www.facebook.com/groups/195419071089800/?multi_permalinks=1220868611878169&ref=share