Tavaszi Rally Obedience hétvége az Obedience Hungary Team SE rendezésében,

2023. április 1-2.

Elérkezett az április, már nagyon-nagyon vártuk! Mertünk nagyot gondolni és talán nem szerénytelenség állítani, egy igazán nagyszerű hétvégénk volt, ugye szerintetek is?

Beszámoló a Tavaszi Rally Obedience Hétvége eseményeiről

Gerlinde Österreicher (AT) Szabályzat Ismertető Workshop, 2023. április 1.

Gerlinde Österreicher osztrák Rally Obedience (és Obedience) bírónő igazi szakértője e sportnak, nem csak bírói, de versenyzői oldalról is tökéletesen ismeri a Rally Obedience-szel kapcsolatos szabályokat, a feladatokat, nehézségeket. A hétvégén segítségével betekintést nyertünk elméletben és gyakorlatban egyaránt az új, 2023 januárjától életbe lépett szabályokba, feladatokba. Köszönjük Gerlinde e hosszúra nyúlt napon kedves, határozott, világos, egyértelmű magyarázatokat, gyakorlati bemutatókat és köszönjük a tolmácsolást Daniel Holländer-nek.

TAVASZI RALLY OBEDIENCE DOGFLOW VERSENY, 2023. április 2.

Tavaszi Rally Obedience hétvége második napján, vasárnap került sor a Tavaszi Rally Obedience DogFlow Versenyre, amelyen több mint hetvenen vettetek részt. Köszönjük megtisztelő bizalmatokat!

A verseny a „megszokott rendben”, két pályán, párhuzamosan zajlott, Gerlinde Österreicher (RO1, RO2 és RO3) és Móni Szőcs (ROB, ROB Junior, ROS) bírónők vezényletével, akiknek köszönjük szépen az egész napi munkáját és a korrekt bírálatokat.

Nagyon kellemes meglepetés volt látni kiváló pályamunkáitokat, különösen, hogy az új szabályzatnak megfelelően már milyen tökéletesen sajátítottátok el a sok új feladatot. Szívből gratulálunk Mindannyiótoknak!

A verseny tökéletes lebonyolítása érdekekében egyesületünk tagjai újra nagyon nagy munkát végeztek a háttérben. Köszönjük segédbíróinknak, Bihari Anikó-nak, Bihari Éva-nak, Enikő Csiszár-nak és Béla Urszó-nak a munkáját! Óriási köszönet illeti a háttérben dolgozó tagjainknak Ágnes Molnár-nak, Gonda Zsanett-nek, Mercédesz Kis-nek, Ágnes Dancsó-nak, Nagy Sándornak (Dexter Kutyus) a szervezésben és lebonyolításban nyújtott munkájukat, az informatikusunknak, Gellért Gyurkó-nak, a felbecsülhetetlen munkát és a szép emléklapokat Timi Simon-nak és Marietta Bitó-nak a csodás képeket!

A verseny helyszínét újra a DogFlow Arena biztosította, ezúttal azonban a külső füves pályát vehettük birtokba. Amíg a verseny zajlott a kiváló hangulatot tovább fokozták támogatóink! A Peak Creative megszokott magas színvonalú kínálatával és a verseny helyezettjeinek felajánlott ajándékaival járult hozzá az eseményhez. Újdonságként, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság tagjai, Kresz Vivien, Pintér Erika, Kiss Mónika, Debreczeni Krisztina és Ingrid Baki is kilátogattak versenyünkre, sok hasznos tanáccsal segítve a gazdikat. Segítségükkel kutyáitok ki is próbálhatták eszközeiket, jól meg is tornáztatva őket 🙂.

Köszönjük szépen, reméljük, a következő rendezvényeinken is találkozunk!

Obedience Hungary Team