PÜNKÖSDI NYÁRVÁRÓ RALLY OBEDIENCE VERSENY A HAJÓGYÁRI KUTYASULIN

Indítsátok velünk a nyarat és a pünkösdi hétvégét festői környezetben, a Hajógyári Kutyasulin! Az Óbudai-sziget védett kutyaparadicsomában Junior, Kezdő és RO 1-es szinten várjuk a nevezéseket: ha még nem próbáltad ki magad az új verseny szabályzat szerint (vagy egyáltalán nem indultál Rally Obedience versenyen), itt a helyed – ezt az eseményt kifejezetten az alacsonyabb szintekkel ismerkedő Rally Obedience rajongóknak szervezzük.

FIGYELEM!!!!!

A Hajógyári Kutyasulira 2023. január 1. óta engedélyköteles a behajtás: a K-híd melletti nyilvános parkoló ingyenesen a versenyzők rendelkezésére áll (innen 10 perc séta távolságra található a Kutyasuli), de a telekocsi is megoldás lehet, ha ismersz Hajógyári Kutyasulis törzsvendéget, aki már rendelkezik engedéllyel. A helyszínen, készpénzes vásárlással is lehetőség van engedélyt vásárolni, ennek összege 5000 Ft, melynek időtartama 10 nap. Így már a versenyt megelőző héten, majd egészen június 1-ig a Hajógyári Kutyasuli nyitvatartási idejében parkolhatsz nálunk. Az Óbudai-sziget védett övezet, a Duna és a csodálatos környezet garantálja, hogy ez a verseny más lesz, mint a többi!

…parkolhatsz nálunk. Ehhez, kérjük küldd el a választott jármű forgalmi engedélyének első oldalát jó minőségű jpg/pdf/png másolatban a hajogyari@kutyasuli.hu e-mail címre és töltsd ki ezt az űrlapot https://forms.gle/BugkoxZcvJRYFiT48 a megjegyzésben megjelölve a Hajógyári Rally Obedience versenyt.

———————

Időpont: 2023. május 27.

Helyszín: Hajógyári Kutyasuli (1033 Budapest, Hajógyári-sziget hrsz. 23796/58) https://www.google.com/…/data=!4m5!3m4!1s0x0….

Bíró: Szerémy Tamás

Szintek: RO Junior, RO Kezdő, RO 1 (magasabb szintek nem lesznek)

Nevezési díj: 9.000 Ft, Obedience Hungary Team SE tagoknak: 8.000 Ft

Fizetés: Helyszínen, készpénzben.

Nevezési űrlap: https://forms.gle/s4CLrSomoA4L3gNq5 Ha a visszaigazoló e-mail nincs a Beérkezett leveleid között, sem a Spam mappában, akkor mihamarabb jelezd nekünk a kutyagh@gmail.com e-mail címen.

Nevezési határidő: 2023. május 19.

A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet, meglétéről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia, a MEOE Szövetségen keresztül.

A letölthető nyomtatványokat itt találjátok:
https://www.kennelclub.hu/index.php…

Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a versenyre.

Ezenkívül a rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal.

Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE és a Hajógyári Kutyasuli megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE, vagy a Hajógyári Kutyasuli a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

Kérünk mindenkit a sportszerű magatartás betartására.
A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk.
A változtatás jogát fenntartjuk!

Sikeres felkészülést kíván mindenkinek a Hajógyári Kutyasuli és az Obedience Hungary Team SE