Kedves Rallysok!

Az Obedience Hungary Team Sportegyesület 2023. július 1-jén egy újabb Rallys rendezvényére invitál Titeket, amely a Future of Dogs Kutyaiskola – Savoya Parki Kutyaiskolájában kerül megrendezésre.

• Az iskola címe: SAVOYA PARK – 1116 Budapest, Kőtár utcai Auchan benzinkút melletti terület. Térkép: https://maps.app.goo.gl/5qrtbenTQ7FL9Hqq9
• Időpont: 2023. július 1.
• Bíró: Matlári Mónika
• Szintek: Minden osztályba lehet jelentkezni (RO Junior, RO Senior, RO Kezdő, RO 1-2-3), és mindenkit arra buzdítunk, hogy mihamarabb adja le a nevezését, mert a létszám korlátozott. Az eseményen fajtatiszta, keverék és ivartalanított kutyával is részt lehet venni, a lényeg, hogy a kutya életkora legalább 12 hónap legyen.
• Nevezési díj: 9.000 Ft, Obedience Hungary Team SE tagoknak: 8.000 Ft
• Fizetés: Helyszínen, készpénzben.
• Nevezési űrlap: https://forms.gle/y2sfdwaQn6obUz1A9 Ha a visszaigazoló e-mail nincs a Beérkezett leveleid között, sem a Spam mappában, akkor mihamarabb jelezd nekünk a kutyagh@gmail.com e-mail címen.
• Nevezési határidő: 2023. június 23.

——————————————————————————-

A verseny mellett lehetőséget biztosítunk azoknak a Rally Obedience versenyzőknek is, akik úgy érzik, hogy még nincsenek kész Junior, Senior, Kezdő, vagy magasabb szintekre, viszont szeretnék magukat kipróbálni versenyhelyzetben. A vizsgaszituáció nem számít versenynek, nem kell hozzá teljesítménykönyv és a tréning alatt folyamatosan lehet jutalmazni a pályán.

A feltételek ugyan azok, mint a fent leírt versenynél – kivéve a nevezési díjat.

• A vizsgaszituációs gyakorlás díja: 5.000 Ft
• Fizetés: Helyszínen, készpénzben.
• Nevezési űrlap: https://forms.gle/y2sfdwaQn6obUz1A9 (ugyanaz, mint a versenyhez tartozó link)
• Ha a visszaigazoló e-mail nincs a Beérkezett leveleid között, sem a Spam mappában, akkor mihamarabb jelezd nekünk a kutyagh@gmail.com e-mail címen.
• Nevezési határidő: 2023. június 23.

——————————————————————————-

A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet, meglétéről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia, a MEOE Szövetségen keresztül. A letölthető nyomtatványokat itt találjátok:
https://www.kennelclub.hu/index.php…
Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a versenyre.
Ezenkívül a rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal.

Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE és a Future of Dogs Kutyaiskola megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE, vagy a Future of Dogs Kutyaiskola a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

Kérünk mindenkit a sportszerű magatartás betartására.
A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk.
A változtatás jogát fenntartjuk!

Kiemelt köszönet a profi kutyás felszereléseket gyártó Dogtech-nek, hogy támogatja a rendezvényünket.

Sikeres felkészülést kíván mindenkinek a Future of Dogs Kutyaiskola és az Obedience Hungary Team SE