Kedves Rallysok!

Egy újabb versenyre hív Titeket az Obedience Hungary Team Sportegyesület, ami 2023. szeptember 2-án (szombaton) kerül megrendezésre Tárnokon, a Kraft SE pályáján. Ez a verseny az októberi Országos Bajnokság előtt lesz egy hónappal, ami kiváló lehetőséget biztosít mind a felvezetők, mind pedig a kutyák számára a pálya megismeréséhez.

De ha valaki nem szeretne élesben részt venni a bajnokságon, azoknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy vizsgaszituációs gyakorlás keretein belül próbálja ki magát, bármelyik osztályban. A vizsgaszituáció nem számít versenynek, nem kell hozzá teljesítménykönyv és a tréning alatt folyamatosan lehet jutalmazni a pályán. Ha valaki kéri, akkor a vizsgaszituáció végén szóbeli értékelést ad hivatalos bírónk.

Szeretettel várunk mindenkit, a verseny mindenki számára nyitott lesz. Az eseményen fajtatiszta, ivartalanított, keverék kutyával is részt lehet venni, a lényeg, hogy a kutya életkora legalább 12 hónap legyen.

🔴 Helyszín: Tárnok – Kraft SE pályája (2461 Tárnok, Sóskúti út – Vadvirág utca mellett) GPS:47.380779,18.870756).
🟠 Időpont: 2023. szeptember 2. (szombat)
🟡 Bíró: Matlári Mónika
🟢 Szintek: minden osztályba lehet jelentkezni (RO Junior, RO Senior, RO Kezdő, RO 1-2-3)
🔵 A verseny nevezési díja:
➡️ utalással: 9.000 Ft, Obedience Hungary Team SE tagoknak: 8.000 Ft
➡️ helyszínen, készpénzben: 10.000 Ft (tagoknak, nem tagoknak egyaránt)
🟣 A vizsgaszituáció díja:
➡️ utalással: 5.000 Ft (tagoknak, nem tagoknak egyaránt)
➡️ helyszínen, készpénzben: 6.000 Ft (tagoknak, nem tagoknak egyaránt)
🔴 Nevezési űrlap: https://forms.gle/1ZcSPrpYekg8SMdz6
Ha a visszaigazoló e-mail nincs a Beérkezett leveleid között, sem a Spam mappában, akkor mihamarabb jelezd nekünk a kutyagh@gmail.com e-mail címen.
🟠 Ha ugyanazzal a kutyával versenyen is és vizsgaszituációs gyakorláson is szeretnél részt venni (pl. a vizsgaszituációs gyakorláson megnéznél egy magasabb szintet a kutyáddal), akkor mégegyszer töltsd ki a nevezési űrlapot, a vizsgaszituációs gyakorlásnak megfelelően.
🟡 Nevezési határidő: 2023. augusztus 25.
🟢 A verseny reggel 8 órától nagyjából 14 óráig tart, de a verseny időtartama a nevezés létszámától függ, pontosan nem tudjuk előre kiszámolni. Kérjük, ezt tartsátok szem előtt. A pontos időbeosztást a versenyt megelőző pár napban fogjuk közzétenni (a verseny Facebook eseményében, a Facebook csoportunkban és a Facebook oldalunkon is).

Utaláshoz szükséges infók:

• Számlavezető pénzintézet: TAKARÉKBANK Zrt.
• Számlaszám: 73600149-11126809
• Adószám: 18522251-1-13
• Számlatulajdonos: Obedience Hungary Team SE
• Közlemény rovat: „Résztvevő neve – Őszindító Rally Verseny ”

Nevezés lemondását a nevezési határidő végéig tudjuk elfogadni, az utána beérkezett lemondások nevezési díját nem utaljuk vissza.

A nevezés lemondásához kérjük, hogy a kutyagh@gmail.com e-mail címre küldjetek egy levelet, és abban írjátok meg a kutyátok nevét, és hogy melyik szinten indultatok volna.

A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet. Ne felejtsétek, hogy az új teljesítménykönyvet már nem az Egyesületünk intézi, hanem mindenkinek saját magának kell gondoskodnia róla a MEOE Szövetségen keresztül.

Az ügyintézés módjairól az alábbi linken tudtok tájékozódni:
http://www.kennelclub.hu/index.php?link=teljesitmenyfuzet
A letölthető nyomtatványokat pedig itt találjátok:
https://www.kennelclub.hu/index.php

Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a versenyre.

Ezenkívül a rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal.

Figyelem!!! Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

Kérünk mindenkit a sportszerű magatartás betartására.

A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Sikeres felkészülést kívánunk!

Obedience Hungary Team Sportegyesület