Kedves Versenyzők!

Az Obedience Hungary Team Sportegyesület 2023. december 2-án (szombaton) a DogFlow Arénában (2092 Budakeszi, Futrinka u. 7.) https://maps.app.goo.gl/xs1BHDFGh4Jg7T7j8) rendezi meg az idei év utolsó versenyét, a III. Rally Obedience Winter Kupát.
A versenyt a MEOE Szövetség által elismert hivatalos Rally Obedience teljesítménybírók fogják bírálni, a MEOE Szövetség által elfogadott szabályzat szerint. https://obedience.hu/szabalyzatok/

✨ Mint ahogy már beharangoztunk nektek, újdonsággal készülünk ezen a versenyen. ✨

A Rally Obedience III. Winter Cup versenyen CSAPATVERSENYT is hirdetünk azok számára, akik a versenyen egyéni indulóként neveznek.

🔴 A csapatokba minimum 3, maximum 4 kutya-gazdi páros nevezhető, lehetőleg azonos kutyaiskolából, egyesületből, de az sem kizáró ok, ha nem azonos kutyaiskolából/egyesületből neveznek a párosok.
🟠 A csapattagoknak NEM kell azonos osztályba tartozniuk!
🟡 A csapat pontszámát az egyénileg teljesített pályamunkákért kapott pontok összege alakítja ki. Négyfős csapatok esetén, a 3 legjobb eredményt vesszük figyelembe.
🟢 Nevezési díj: 5000 Ft/csapat
🔵 Nevezési határidő: 2023. november 24.
🟣 A csapatverseny nevezési linkje (figyelem, nem azonos az egyéni nevezési linkkel): https://forms.gle/BjdH4jAGbo3iw1rbA

Utaláshoz szükséges adatok:
▪️ Számlavezető pénzintézet: TAKARÉKBANK Zrt.
▪️ Számlaszám: 73600149-11126809
▪️ Adószám: 18522251-1-13
▪️ Számlatulajdonos: Obedience Hungary Team SE
▪️ Közlemény rovat: „Csapat neve – Winter Cup ”

Bírók:
RO 1, RO 2, RO 3 – Petra Nossian (AT) 🇦🇹
RO kezdő, RO junior, RO senior – Matlári Mónika (HU) 🇹🇯

Minden osztályba lehet jelentkezni (RO Junior, RO Senior, RO Kezdő, RO 1-2-3), de a nevezés korlátozott számú lesz, így érdemes minél hamarabb nevezni. A verseny 1 napos lesz, és 2 pályán egyszerre fog menni. Az eseményen fajtatiszta, ivartalanított, keverék kutyával is részt lehet venni, a lényeg, hogy a kutya életkora legalább 12 hónap legyen.

ℹ️ NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK ℹ️

Nevezési díj: 9.000 Ft.
Egyesületi tagjainknak a verseny nevezési díjából 1000 forint kedvezményt adunk.

Mindkét típusú nevezésnél (akár csapat, akár egyéni) a nevezéssel egy időben kérjük, hogy annak díját is utaljátok át, helyszíni fizetésre nem lesz lehetőség! A nevezés egyben fizetési kötelezettséggel is jár. Nevezés lemondását a nevezési határidő végéig tudjuk elfogadni, az utána beérkezett lemondások nevezési díját nem utaljuk vissza. ❌
A nevezés lemondásához kérjük, hogy a kutyagh@gmail.com e-mail címre küldjetek egy levelet, és abban írjátok meg a kutyátok nevét, és hogy melyik szinten indultatok volna.

Ha csak egyéniben szeretnél indulni, akkor kérlek ezt a nevezési linket töltsd ki, november 24-ig:
https://forms.gle/oYW848K35TuGRLZF9

▪️ Számlavezető pénzintézet: TAKARÉKBANK Zrt.
▪️ Számlaszám: 73600149-11126809
▪️ Adószám: 18522251-1-13
▪️ Számlatulajdonos: Obedience Hungary Team SE
▪️ Közlemény rovat: „Résztvevő neve – Winter Cup”

A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet, melynek meglétéről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia, a MEOE Szövetségen keresztül.

Az ügyintézés módjairól az alábbi linken tudtok tájékozódni:
http://www.kennelclub.hu/index.php?link=teljesitmenyfuzet

A letölthető nyomtatványokat pedig itt találjátok:
https://www.kennelclub.hu/index.php

Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a versenyre.

Ezenkívül a rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal.

Figyelem!!! Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

🌐 A HELYSZÍNRŐL 🌐

A Winter Kupa helyszíne a 2021 nyarán nyílt DogFlow Arena (2092 Budakeszi, Futrinka u. 7.) https://maps.app.goo.gl/xs1BHDFGh4Jg7T7j8) , ahol már tavaly és előtte is volt szerencsénk lebonyolítani ezt az eseményt. Aki nem ismerné a DogFlow Arénát, azoknak egy pár információ a csarnokról: A DogFlow Arena az első magyarországi, kimondottan kutyások számára, kutyások által tervezett és épített fedett, műfüves, temperált levegőjű sportcsarnok, ahol bármilyen kutyás sport hobbiszerű vagy versenyszintű űzésére biztosít lehetőséget. A kulturált parkolási és lakókocsi/lakóautó beállási lehetőség adott, valamint az Aréna területén Büfé is üzemel. A csarnokba kizárólag váltócipővel lehet bemenni, kérjük, hogy gondoskodjatok róla. Kérünk mindenkit az Aréna házirendjének https://www.dogflow.hu/h%C3%A1zirend maradéktalan betartására.

Kérünk mindenkit a sportszerű magatartás betartására. 👌

A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk. 🌧☃️

A változtatás jogát fenntartjuk!

Sikeres felkészülést kívánunk!

Obedience Hungary Team Sportegyesület