OBEDIENCE SZABÁLYZAT ISMERTETŐ ELŐADÁS – Petra Nossian-nal

Sziasztok!

Júliusban megígértük, most itt a folytatás….

 

Petra Nossian (AT) Nemzetközi Obedience bírónő – az Obedience Hungary Team meghívására – újra Magyarországra látogat, hogy az idei évtől érvénybe lépő nemzetközi szabályzatváltozásról tartson nekünk előadást, érintve mind a három osztályt (OBED 1-2-3). Az elméleti előadás után, a gyakorlatban is szeretnénk átbeszélni az új feladatok kivitelezését és a pontozási rendszerét.

Az előadás szakmai segítője: Urszó Béla

Kutyás segítőink:
• Gergely Anna és Ginny
• Földi Zsuzsi és Elijah
• Szőcs Móni és Nitro
• Urszó Béla és Alma

És hogy még jobban kedvezzünk az Obedience Hungary Team SE tagjainak, akik befizették a 2022-es évi tagdíjat, nekik ingyenes a részvétel. Nem tagokat is szívesen látunk, nekik 5000 forint a részvételi díj, amit a helyszínen fizethetnek.

Időpont: 2022. február 4. (péntek) 16-19 óráig

Jelentkezni 2022. január 28-ig lehet, az alábbi online nevezési űrlap kitöltésével:
https://forms.gle/Y6awkgjrLDQugNjT9 (kitöltése mindenki számára kötelező)

Helyszín: DogFlow Aréna
(2092 Budakeszi, Futrinka 7. https://maps.app.goo.gl/xs1BHDFGh4Jg7T7j8)

A csarnokba kizárólag váltócipővel lehet bemenni, kérjük, hogy gondoskodjatok róla. Kérünk mindenkit az Aréna házirendjének https://www.dogflow.hu/h%C3%A1zirend maradéktalan betartására. Az Aréna területén Büfé is üzemel, kávét, csokit, ásványvizet, ropit lehet majd vásárolni! Ülőalkalmatosságot hozzatok!

A maszk használata az Aréna területén mindenhol KÖTELEZŐ!

Figyelem! Jelentkezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

Mindenkit várunk szeretettel!

Obedience Hungary Team Sportegyesület