Kedves Rallysok!

Mint ismeretes, jövő év első napjától a Rally Obedience sportban új szabályok lépnek életbe. Az Obedience Hungary Team Sportegyesületben fontosnak tartjuk, hogy ezeket a változásokat időben megismerjük, és megismertessük minden Rally Obedience sport iránt érdeklődővel. Versenyzőink számára különösen lényeges, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre a 2023-tól rendezett nemzetközi versenyekre való felkészülésre, ezért szeretnénk hozzájárulni versenyzőink, oktatóink felkészüléséhez.

Ezenkívül az Obedience Hungary Team Sportegyesület jövőbeni célja, hogy ameddig nincs FCI Rally Obedience szabályzat, addig Németországnak, Ausztriának, Szlovákiának és Magyarországnak egységes szabályzata legyen. Ha egységes a szabályzat, akkor a versenyző külföldön is megmérettetheti magát abban a tudatban, hogy az adott országban ugyanaz a szabály érvényes. Valamint ezekből a külföldi országokból bíróinkat is kikérhetik, és mi is hívhatunk meg ebből a 4 országból bírót.

A Szabályzatismertető bemutató hazánkban kerül lebonyolításra először!

Az új szabályok megismerése érdekében meghívtuk Petra Nossian-t (AT) Nemzetközi Obedience és Rally Obedience bírónőt, aki nagy örömükre el is vállalta a felkérésünket. Az osztrák bírónőt nem kell bemutatni, hiszen az Obedience Hungary Team Sportegyesület meghívására többször látogatott el Magyarországra, bíróként pedig számos Obedience és Rally Obedience versenyen vett részt. Petra rengeteg szakmai tudással, felkészültséggel, valamint sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, mindemellett egy nagyon kedves és közvetlen személyiség.

Az előadás szakmai segítői Urszó Béla – az Obedience Hungary Team Sportegyesület elnöke, Obedience edző, Obedience nemzetközi bíró, valamint Szerémy Tamás – Rally Obedience edző, bíró, az FCI Rally Obedience bírói munkacsoportjának a titkára lesznek.

Helyszín: GKSK – Gödöllői Kutyasport Központ (2100 Gödöllő, Kőrösi Csoma Sándor utca vége) A helyszín biztosítását ezúton is köszönjük a GKSK-nak és Halász Árpádnak.
https://l.facebook.com/l.php…

Időpont: 2022. november 19.

• Az esemény díja egyesületi tagjainknak 9.000 Ft, nem tagoknak 10.000 Ft.
• Ha egy iskolából (vagy csapatból) 3-an vagy annál többen jelentkeznek, akkor (független attól, hogy egyesületünk tagja-e vagy sem) 9000 Ft.
• Valamint egyáltalán nem kell fizetni a Rally Obedience bíróknak és azoknak az Obedience bíróknak sem, akik Obedience Hungary Team egyesületi tagok.

Fizetni a helyszínen kell majd, de a jelentkezés regisztrációhoz kötött és a helyek korlátozottak. Jelentkezni 2022. november 11-ig tudtok, ezen a linken: https://forms.gle/c7NnxvKqzXQ2Ykjz9

Program:

Délelőtt 10 órakor a faházban kezdünk elméleti oktatással, ami vetítéssel lesz egybekötve, ez nagyjából 13 óráig fog tartani. 13 órától ebédszünetet tartunk. Ebéd után gyakorlati előadás, kutyás felvezetőkkel. Az előadás angol nyelven lesz magyar tolmáccsal, a tolmácsunk Holländer Daniel lesz.

Jelentkezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

A változtatás jogát fenntartjuk!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Obedience Hungary Team Sportegyesület