Kedves Rallysok!
Szeretettel várunk Titeket az első vidéki, Veszprém megyében megrendezett Bakony Rally Obedience Versenyre 2023. augusztus 5-én, a Bakonyi Kutyás Sporttársaság (BKST) és az Obedience Hungary Team Sportegyesület szervezésében!
A versenynek a Kratosz Kutyaiskola ad otthont a Veszprémközeli Szentgál településen. Miért remek választás ez a verseny? A rally obedience-t össze tudjátok kötni balatoni nyaralással, fürdőzéssel, csodálatos bakonyi túrázással!

• Helyszín: Szentgál, Kun utca vége. Térkép:
http://www.google.com/…/Krat…/@47.1078775,17.7252835,17z
• Időpont: 2023. augusztus 5.
• Bíró: Szőcs Mónika
• RO Kezdő és RO 1-2-3 osztályokban lehet indulni. Az eseményen fajtatiszta, keverék és ivartalanított kutyával is részt lehet venni, a lényeg, hogy a kutya életkora legalább 12 hónap legyen.
• Nevezési díj: 9.000 Ft, Obedience Hungary Team SE tagoknak: 8.000 Ft
• Fizetés: Helyszínen, készpénzben.
• Nevezési űrlap: https://forms.gle/as7wbHNQ5YNCFse4A Ha a visszaigazoló e-mail nincs a Beérkezett leveleid között, sem a Spam mappában, akkor mihamarabb jelezd nekünk a darabyy@gmail.com e-mail címen.
• Nevezési határidő: 2023. július 30. Kérünk Titeket, minél hamarabb adjátok le a nevezéseteket!
——————————————————————————-
A verseny mellett lehetőséget biztosítunk versenyszituációs tréningre is, ez nem számít versenynek, nem kell hozzá teljesítménykönyv és a tréning alatt folyamatosan lehet jutalmazni a pályán.
A feltételek ugyanazok, mint a fent leírt versenynél – kivéve a nevezési díjat.
• A vizsgaszituációs gyakorlás díja: 5.000 Ft
• Fizetés: Helyszínen, készpénzben.
• Nevezési űrlap: https://forms.gle/as7wbHNQ5YNCFse4A (ugyanaz, mint a versenyhez tartozó link)
• Ha a visszaigazoló e-mail nincs a Beérkezett leveleid között, sem a Spam mappában, akkor mihamarabb jelezd nekünk a darabyy@gmail.com e-mail címen.
• Nevezési határidő: 2023. július 30.
——————————————————————————-
A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet, meglétéről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia, a MEOE Szövetségen keresztül. A letölthető nyomtatványokat itt találjátok: https://www.kennelclub.hu/index.php
Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a versenyre.
A rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal!
Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt a BKST és az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket a BKST, vagy az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.
Kérünk mindenkit a sportszerű magatartás betartására.
A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk.
A változtatás jogát fenntartjuk!

Köszönet a BELCANDO-nak, a Kratosz Kutyaiskolának, MIMSafe-nek és a Három Betyár Vendégháznak, hogy támogatják a rendezvényünket!

Sikeres felkészülést kíván mindenkinek a BKST és az Obedience Hungary Team SE