Kedves Rallysok! 

🏆 Az Obedience Hungary Team Sportegyesület következő rally versenye 2024. április 6-án (szombaton) kerül megrendezésre Tárnokon, a Kraft SE pályáján. 

❌ Csapatverseny és RO FCI nemzetközi osztály most nem lesz!

➡️ Nevezni az RO Junior, RO Senior, RO Kezdő, RO 1-2-3 osztályokba lehet, valamint fehérkutyával/vizsgaszituációs gyakorlás keretein belül is kipróbálhatjátok magatok a fent említett osztályban. A vizsgaszituáció nem számít versenynek, nem kell hozzá teljesítménykönyv és a tréning alatt folyamatosan lehet jutalmazni a pályán. 

🫶 Szeretettel várunk mindenkit, a verseny mindenki számára nyitott lesz. Az eseményen fajtatiszta, ivartalanított, keverék kutyával is részt lehet venni, a lényeg, hogy a kutya életkora legalább 12 hónap legyen.

▪️ Helyszín: Tárnok – Kraft SE pályája (2461 Tárnok, Sóskúti út – Vadvirág utca mellett) GPS:47.380779,18.870756).
▪️ Időpont: 2024. április 6. (szombat)
▪️ Bírók*: Gerlinde Österreicher (AT) – Nemzetközi Obedience és Rally Obedience bíró (RO1, RO2, RO3) és Matlári Mónika (HU) – MEOE Szövetség által elismert hivatalos Rally Obedience teljesítménybíró. 
▪️ Szintek: RO Junior, RO Senior, RO Kezdő, RO 1-2-3 
▪️ A verseny nevezési díja: Obedience Hungary Team SE tagoknak 8.000 Ft, nem tagoknak 9.000 Ft.
▪️ A vizsgaszituáció díja: tagoknak 7.000 Ft, nem tagoknak 8.000 Ft.
▪️ Fizetés: helyszínen, készpénzben. Kérjük, hogy kiszámolva hozzátok a pénzt, hogy a regisztráció könnyebb legyen.
▪️ Nevezési űrlap: https://forms.gle/JVfEZLatoRwp3Ajj6
Ha a visszaigazoló e-mail nincs a Beérkezett leveleid között, sem a Spam mappában, akkor mihamarabb jelezd nekünk a kutyagh@gmail.com e-mail címen. 
▪️ Ha ugyanazzal a kutyával versenyen is és vizsgaszituációs gyakorláson is szeretnél részt venni (pl. a vizsgaszituációs gyakorláson megnéznél egy magasabb szintet a kutyáddal), akkor mégegyszer töltsd ki a nevezési űrlapot, a vizsgaszituációs gyakorlásnak megfelelően.
▪️ Nevezési határidő: 2024. március 29. 20:00 óra 
▪️ A verseny reggel 8 órától nagyjából 14 óráig tart, de a verseny időtartama a nevezés létszámától függ, pontosan nem tudjuk előre kiszámolni. Kérjük, ezt tartsátok szem előtt. A pontos időbeosztást a versenyt megelőző pár napban fogjuk közzétenni (a verseny Facebook eseményében, a Facebook csoportunkban és a Facebook oldalunkon is). 

📨 Bármilyen kérés, kérdés, észrevétel, lemondás esetén Urszó Bélát keressétek a kutyagh@gmail.com e-mail címen. Az esetleges lemondás esetén írjátok meg a kutyátok nevét, és hogy melyik szinten indultatok volna. 

📓 A versenyen részt venni csak teljesítménykönyvvel lehet. Ne felejtsétek, hogy az új teljesítménykönyvet már nem az Egyesületünk intézi, hanem mindenkinek saját magának kell gondoskodnia róla a MEOE Szövetségen keresztül.

Az ügyintézés módjairól az alábbi linken tudtok tájékozódni:
http://www.kennelclub.hu/index.php?link=teljesitmenyfuzet…

A letölthető nyomtatványokat pedig itt találjátok:
https://www.kennelclub.hu/index.php…

Figyeljetek arra is, hogy időben igényeljétek meg és ne felejtsétek majd magatokkal hozni a versenyre.

Ezenkívül a rendezvényre felvezetni kizárólag transzponderrel (kutyachippel), veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de versenyt minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet. Ezért kérünk Titeket, hogy az oltási könyvet is hozzátok magatokkal.

Nevezéseddel egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy rólad a rendezvény helyszínén, annak tartama alatt az Obedience Hungary Team SE megbízásából fotó, illetve akár hanggal rögzített videó készüljön és a felvételeket az Obedience Hungary Team SE a rendezvény dokumentálására, valamint oktatási célra honlapján, Facebook oldalán, csoportjában felhasználja.

Kérünk mindenkit a sportszerű magatartás betartására.

A versenyt rossz idő esetén is megtartjuk.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Sikeres felkészülést kívánunk!

Obedience Hungary Team Sportegyesület

* A bírók személye és az általuk bírált osztályok a kiíráshoz képest változhatnak. Az esetleges változásokról tájékoztatni fogunk titeket az eseményben és a csoportban is.